пʼятниця, 15 серпня 2008 16:02

Черчесова відправили у відставку

Керівництво московського "Спартака" звільнило Станіслава Черчесова, 44 роки, з посади головного тренера команди. Трапилося це минулого четверга — наступного дня після поразки віце-чемпіона Росії від київського "Динамо" в першому матчі третього кваліфікаційного раунду Ліги чемпіонів — 1:4. Рішення прийняв новий генеральний директор "Спартака" Валерій Карпін. Після цього Черчесову повідомив про відставку власник клубу Леонід Федун.

— Трапилося те, що трапилося, — коментує Черчесов хід клубного керівництва. — У житті кожної людини бувають злети й падіння. Про свої подальші плани поки що нічого сказати не можу.

17 серпня "Спартак" зіграє виїзний матч російського чемпіонату проти пермського "Амкару". Тренером гостей у цій грі буде колишній помічник Черчесова Сергій Родіонов. А повноцінним наставником клубу може стати іноземний фахівець: Карпін, який грав у Іспанії та має там бізнес, веде перемовини з Віктором Фернандесом та Віктором Муньйосом.

Зараз ви читаєте новину «Черчесова відправили у відставку». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути