пʼятниця, 21 квітня 2017 00:40

Бурсак буде аутсайдером у чемпіонському бою

Автор: ФОТО З САЙТА www.isport.ua
  Киянин Максим Бурсак провів 38 поєдинків на професійному ринзі. Має 33 перемоги, чотири поразки та нічию
Киянин Максим Бурсак провів 38 поєдинків на професійному ринзі. Має 33 перемоги, чотири поразки та нічию

У ніч проти неділі 32-річний Макс Бурсак уперше позмагається за повноцінний пояс чемпіона світу. В американському Карсоні киянин — до бою 33 перемоги, 15 нокаутів, чотири поразки та одна нічия — зустрінеться з мексиканцем Гільберто Раміресом, 25 років — до бою 34 перемоги в 34 поєдинках, 24 нокаути. Атлети розіграють титул Все­світньої боксерської організації в суперсередній вазі. Початок трансляції о 5:00 на телеканалі "Інтер", текстова трансляція на gazeta.ua.

Мексиканець уперше відстоюватиме свій титул. Здобув його рік тому, вигравши кожен із 12 раундів у німця, чемпіона світу у двох вагових категоріях Артура Абрахама.

Чемпіон суттєво переважає претендента в антропометричних даних — 189 см проти 183 см у зрості та 191 см проти 180 см у розмаху рук. Боксує у стійці шульги. Бурсак — відвертий аутсайдер у поєдинку в очах букмекерів. На його перемозі можна заробити майже 20 грн на одній поставленій. На перемозі ж Раміреса — одну копійку на гривні.

Аби мати шанси на перемогу, українцеві слід бути в ідеальній формі. Він повинен знайти способи прориватися на ближню та середню дистанції, вимотати суперника в першій половині бою надвисоким темпом, агресією, постійним тиском. А в другій половині — ризикнути й нокаутувати суперника. Перемогти чемпіона за очками буде нереально. В разі перемоги Бурсак стане третім чинним чемпіоном світу з України — разом із Василем Ломаченком та Олександром Усиком.

Зараз ви читаєте новину «Бурсак буде аутсайдером у чемпіонському бою». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути