Ексклюзиви
середа, 20 серпня 2008 16:30

Берлусконі повертає Шевченка до "Мілана"

Автор: фото: Володимир КОТЛЕНКО
  Андрій Шевченко на запитання щодо повернення до ”Мілана” не відповідає категорично
Андрій Шевченко на запитання щодо повернення до ”Мілана” не відповідає категорично

Наступний сезон форвард збірної України 31-річний Андрій Шевченко проведе у своєму колишньому клубі — італійському "Мілані". Провідне спортивне видання Італії "ґадзетта делло спорт" повідомляє, що 15 серпня власник "Мілана" Сільвіо Берлусконі зустрічався з господарем "Челсі" Романом Абрамовичем. Раніше Берлусконі доручав вести перемовини щодо повернення українця своєму першому помічникові Адріано ґалліані. Нинішній прем"єр-міністр Італії навіть виділив ґалліані 15 млн євро на придбання Шевченка.

Берлусконі домовився з Абрамовичем про річну оренду Шевченка. Нинішня зарплата Шеви в "Челсі" — 9 млн євро на рік. У "Мілані" вона не знизиться — частину грошей йому виплачуватиме Абрамович.

Андрій не потрапив до заявки "Челсі" на недільний матч першого туру прем"єр-ліги проти "Портсмута". Українця в день поєдинку "Челсі" навіть не було в Лондоні — Шевченко прилетів до Києва, де спостерігав за матчем "Динамо" та запорізького "Металурга".

На запитання щодо можливого повернення до "Мілана" Шевченко не відповідає категорично. Проте італійські журналісти переконані: зі Львова, де Андрій учора проводив матч за збірну, форвард полетить до Італії й потрапить у розпорядження тренера "Мілана" Карло Анчелотті.

Зараз ви читаєте новину «Берлусконі повертає Шевченка до "Мілана"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути