Ексклюзиви
четвер, 12 липня 2007 16:55

Берлусконі дає за Рональдінью 125 мільйонів

Власник італійського "Мілана" Сільвіо Берлусконі хоче купити в іспанської "Барселони" бразильського півзахисника Рональдінью, 27 років.

Колишній прем"єр-міністр Італії готовий виділити на придбання найкращого футболіста світу позаминулого року 125 млн євро.  Ця сума включає компенсацію "Барселоні" та зарплату гравця в "Мілані". Берлусконі готовий виділити гроші з власної кишені, не використовуючи фінансовий бюджет "Мілана".

Рональдінью перейшов до "Барселони" з французького "ПСЖ" чотири роки тому. Його угода з каталонським клубом закінчується через три роки. Сума відступних, прописана в контракті Рональдінью, становить 90 млн євро. Якщо хтось погодиться її виплатити, керівництво віце-чемпіона Іспанії зобов"язується відпустити бразильця.

"Барсі" є сенс продати Рональдінью з двох причин. 2009-го ціна бразильця впаде до 10 млн євро, а через рік він узагалі стане вільним агентом. По-друге, після придбання французького нападника Анрі, у "Барселони" надлишок форвардів світової величини.

Сам Рональдінью отримуватиме в "Мілані" 8,5 млн євро. Це на два мільйони більше нинішньої зарплатні лідера італійського клубу Кака.

Найдорожчим трансфером світового футболу став перехід Зінедіна Зідана з італійського "Ювентуса" до іспанського "Реала". Королівський клуб шість років тому заплатив "Старій Синьйорі" 68 млн євро.

Зараз ви читаєте новину «Берлусконі дає за Рональдінью 125 мільйонів». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути