понеділок, 16 серпня 2010 23:52

"Аякс" має проблеми в обороні

17 серпня київське "Динамо" зіграє стартовий матч плей-офф раунду за право виходу до групового турніру Ліги чемпіонів. У Києві на 16-тисячному стадіоні ім. Валерія Лобановського підопічні Валерія Газзаєва прийматимуть нідерландський "Аякс". Поєдинок розпочнеться о 21.45 за київським часом. Пряма трансляція на платному телеканалі "Спорт-1". Точно зустріч покаже один з ефірних каналів — найімовірніше Перший Національний.

"Аякс" у минулому чемпіонаті Голландії посів друге місце. У матчі третього кваліфікаційного раунду Ліги чемпіонів підопічні Мартіна Йола пройшли грецький ПАОК за рахунок більшої кількості виїзних голів. У перших двох турах національного чемпіонату "Аякс" спочатку зіграв унічию у гостьовому поєдинку проти "Геренвена", а три дні тому вдома переміг "Вітесс" — 4:2.

Головна "зірка" команди — уругвайський форвард Луїс Суарес, 23 роки. Він пропустив стартові поєдинки чемпіонату Голландії через дискваліфікацію, але у Києві готовий грати. Суарес може і сам завершити епізод, і підіграти партнеру. Технічний, з добре поставленим ударом.

Пару у нападі йому, ймовірно, складе марокканець Мунір Ель Хамдауї. Влітку він перейшов з алкмарського АЗ і встиг двічі забити "Геренвену".

Головна проблема "Аякса" — оборона. Команда у кожному матчі сезону, якщо не рахувати напівофіційний поєдинок за суперкубок, пропускає в середньому по два голи.

Зараз ви читаєте новину «"Аякс" має проблеми в обороні». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути