вівторок, 11 березня 2008 18:25

"Арсенал" дає шанс "Манчестеру"

Пітерський "Зеніт" виграв суперкубок Росії. Чемпіон країни-2007 переграв московський "Локомотив", володаря торішнього національного кубка — 2:1.

— На підсумок матчу вплинув нелогічний гол Аршавіна, — каже "ГПУ" заслужений тренер України Сергій Морозов, 57 років. — Нелогічний за епізодом: у ньому дитячої помилки припустився голкіпер "Локо" Іван Левенець. А загалом пітерці краще контролювали гру. Відчувалося, що вони проводили вже четвертий офіційний матч сезону.

У ході гри арбітр Юрій Баскаков вилучив новачка "залізничників" Дмитра Торбинського, який зі скандалом перейшов зі "Спартака". Потім виявилося, що під час зустрічі помер батько судді — Валерій Баскаков. У 70-річного чоловіка, який відсудив 95 матчів чемпіонату СРСР та понад 20 єврокубкових поєдинків, відірвався тромб.

У чемпіонаті Англії змінився потенційний лідер. "Арсенал" зіграв унічию з "Віґаном" 0:0 і випереджає "Манчестер Юнайтед" на два очки, маючи на гру більше. Сам "МЮ", як і "Челсі", у вихідні вилетів із розіграшу Кубка Англії. У чвертьфіналі команда Алекса Ферґюссона програла вдома "Портсмуту" — 0:1. "Челсі" з таким самим рахунком програв у Барнслі однойменній команді, аутсайдерові першої ліги, яка раніше вибила з турніру "Ліверпуль".

У чемпіонаті Іспанії інтрига зникає. "Реал" натужно переміг "Еспаньйол" — 2:1, а "Барселона" програла вдома "Вільярреалу" — 1:2 і відстає від королівського клубу на 8 очок. Зважаючи на те, що "Реалу", на відміну від "Барси", більше ніде грати, крім національного чемпіонату, "золото" він не повинен віддати.

У німецькій першості "Баварія" за шість турів другого кола відірвалася від бременського "Вердера" на 7 очок. Бременці в останньому матчі поступилися чемпіонові-2007 "Штутгарту" — 3:6. "Бохум" без Олексія Бєліка зіграв проти "Айнтрахта" внічию — 1:1 у Франкфурті.

В Італії лідери "Інтер" та "Рома" перемогли по 2:0. Міланський клуб, якому 9 березня виповнилося 100 років, виграв удома в "Реджини", а римляни — в Неаполі. "Інтер" має 6 очок переваги.

"Мілан" переміг на виїзді "Емполі" — 3:1 і відстає від "Фіорентини" лише на 1 очко. "Фіалки" програли в Сієні — 0:1. "Фіорентина" та "Мілан" — головні претенденти на четверте місце, яке дає право на кваліфікацію до Ліги чемпіонів.

Зараз ви читаєте новину «"Арсенал" дає шанс "Манчестеру"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути