четвер, 12 серпня 2021 00:55

Ярослава Магучіх обіймалася з довіреною особою Путіна

Стрибунка у висоту 19-річна Ярослава Магучіх після виграшу бронзової нагороди обіймалася і фотографувалася із золотою медалісткою з Росії Марією Ласіцкене, 28 років.

Ласіцкене — офіцер російської армії та довірена особа глави Кремля Володимира Путіна. Ярослава Магучіх родом із Дніпра, молодший сержант Збройних сил України.

— Спортсмени, які представляють державу, — мають розуміти, що йде російсько-українська війна. Зустрінуся з Ярославою і поговорю. Цькувати її не потрібно, — каже заступниця міністра оборони Ганна Маляр.

— Усі виступають із тренерами і командою підтримки. А я була в Токіо одна. Тренер Віктор Шевцов залишився в Україні. Йому не знайшлося місця. Могла стрибнути краще, — каже легкоатлетка Марина Килипко, 25 років. Посіла п'яте місце у стрибках із жердиною.

Спортсменку підтримав олімпійський чемпіон Жан Беленюк:

— До Японії поїхали забагато спортивних функціонерів. Замість них треба було послати тренерів.

Головний тренер збірної України з легкої атлетики В'ячеслав Тиртишник заяву спортсменки пояснив емоціями. Наставника не взяли, бо перед Олімпійськими іграми легкоатлетка не входила в десятку кращих спорт­сменок світу, кажуть у Міністерстві молоді та спорту.

Зараз ви читаєте новину «Ярослава Магучіх обіймалася з довіреною особою Путіна». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути