четвер, 25 червня 2009 19:53

Ахметов не відпустив Чигринського до "Барселони"

Cпортивний директор "Барселони" Чікі Бегірістайн нещодавно поклав перед керівництвом клубу список гравців, які можуть посилити гру команди. Серед них два футболісти донецького "Шахтаря" — Даріо Срна та Дмитро Чигринський. Від Срни керівництво найсильнішої команди Європи відмовилося через високу зарплатню футболіста 4 млн євро на рік — нещодавно власник "гірників" Рінат Ахметов запропонував капітанові пожиттєвий контракт з істотним підвищенням окладу та посаду спортивного директора "Шахтаря" після закінчення ігрової кар"єри.

Ахметов визнав факт офіційного запиту "Барселони" щодо Чигринського, але вольовим рішенням залишив захисника в донецькому клубі.

Ще одним гравцем "Шахтаря" — Фернандіньйо — цікавиться італійський "Мілан". Улітку новим головним тренером семиразового чемпіона Європи став бразилець Леонардо.

Фернандіньйо здебільшого грає на позиції атакувального півзахисника, а "Мілан" після продажу Кака до "Реалу" відчуватиме проблеми на цій ділянці поля. Поки на заміну Кака планується Рональдіньйо, проте не виключено, що у разі невдалої гри він повернеться до бразильського "Греміо". Агент Рональдіньйо уже веде переговори з південноамериканським клубом.

У такому випадку "Мілан" всерйоз може розраховувати на

Фернандіньйо, який непогано зарекомендував себе в очному протистоянні з італійцями у груповому турнірі Ліги чемпіонів 2007/08.

Зараз ви читаєте новину «Ахметов не відпустив Чигринського до "Барселони"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути