Ексклюзиви
субота, 16 жовтня 2010 11:23

"Я знаю правду. Про все інше здогадуйтеся самі" - Бойко про алкоскандал

"Я знаю правду. Про все інше здогадуйтеся самі" - Бойко про алкоскандал
У п'ятницю з'явилася інформація, що воротар "Динамо" Денис Бойко нібито був затриманий органами правопорядку. Мовляв, це сталося після того, як він перегнув палицю з алкогольними напоями, відзначаючи вівторковий вихід молодіжної збірної України у фінальну частину Євро-2011.

Як повідомило джерело, близьке до 22-річного голкіпера, Денис потрапив до рук даішників, опинившись за кермом у нетверезому стані. У самій ДАІ цю інформацію вчора були не готові ні підтвердити, ні спростувати. Відмовився внести ясність і сам Бойко.

"Мені вже подзвонили 150 осіб з одним і тим же питанням. Мені це реально набридло. Я знаю правду. Про все інше здогадуйтеся самі", - сказав голкіпер, який вчора, після ряду матчів у першій команді "Динамо", захищав ворота дублерів у поєдинку з резервістами львівських "Карпат" (0:1).

Подейкують, Дениса "заслали" в дубль через інцидент з даішниками. Проте, за іншою інформацією, вже встиг відновитися після травми основний воротар 17-річний Максим Коваль, який сьогодні повинен вийти в поєдинку перших команд "Динамо" і "Карпат". "У суботу, напевно, Коваль гратиме, тому у п'ятницю в матчі за дубль вийшов я", - сказав Бойко.

Сьогодні "Динамо" спробує помститися "Карпатам" за гостьову поразку в другій половині минулого чемпіонату з рахунком 0:1. А заодно - скоротити відставання від "Шахтаря", який завдяки вчорашній перемозі в донецькому дербі над "Металургом" (2:0) відірвався від киян на вісім очок.
За матеріалами Сегодня
Зараз ви читаєте новину «"Я знаю правду. Про все інше здогадуйтеся самі" - Бойко про алкоскандал». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути