Ексклюзиви
понеділок, 27 вересня 2010 08:59

У "Дніпрі" заперечують прихід в команду Хуанде Рамоса

У "Дніпрі" заперечують прихід в команду Хуанде Рамоса
"Дніпро", який залишився без головного тренера після відставки Володимира Безсонова, знову в центрі чуток і пліток. На цей раз в ЗМІ з"явилася інформація про те, що основним претендентом на пост наставника українського клубу є авторитетний іспанський фахівець Хуанде Рамос. І нібито голова наглядової ради "Дніпра" Ігор Коломойський вже зустрічався з 56-річним фахівцем і провів з ним переговори, результат яких поки тримається в таємниці.

Однак керівництво "Дніпра" коментувати цю інформацію не поспішає. На дзвінок "Комсомолки" генеральний директор клубу Андрій Стеценко відреагував досить емоційно:

- Що за плітку ви вже почули?! Я нічого коментувати не буду! Кого там тепер сватають в "Дніпро"?

- Хуанде Рамоса ...

- Ще раз повторюю - все це неправда!

Нагадаємо, що у вересні минулого року Рамос підписав короткостроковий контракт з московським ЦСКА (на 4 місяці), однак вже через місяць договір було розірвано за обопільною згодою сторін у зв"язку з незадовільними спортивними результатами команди.

Хуанде Рамос тренерською діяльністю займається з 1992 року. За цей час встиг попрацювати з іспанськими "Бетісом", "Еспаньолом", "Малагою", "Севільєю", мадридським "Реалом", англійським "Тоттенхемом" і московським ЦСКА.

У списку тренерських досягнень Рамоса - Кубок УЄФА (2005/06, 2006/07 - обидва з "Севільєю"), Суперкубок УЄФА (2006), Кубок і Суперкубок Іспанії.
Зараз ви читаєте новину «У "Дніпрі" заперечують прихід в команду Хуанде Рамоса». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути