Ексклюзиви
неділя, 19 вересня 2010 11:32

На місце Безсонова у "Дніпрі" сватають трьох кандидатів

На місце Безсонова у "Дніпрі" сватають трьох кандидатів
Після вчорашньої поразки від "Севастополя" (1:2) в рамках 10-го туру чемпіонату України головний тренер дніпропетровського "Дніпра" Володимир Безсонов подав у відставку. У цей же день "Дніпро" офіційно підтвердив цю інформацію.

Поки керувати "Дніпром" як виконуючий обов"язки головного тренера команди буде колишній асистент Безсонова - Вадим Тищенко. Що стосується нового наставника дніпропетровців, то, за даними українських ЗМІ, на цей пост в даний момент претендують три фахівці - головний тренер московського "Локомотива" Юрій Сьомін, наставник "Спартака" з Нальчика Юрій Красножан, а також колишній керманич тираспольського "Шерифа" та російського "Салюту" Леонід Кучук, який до цього дня залишається без роботи.

Додамо, що в самому "Дніпрі" інформацію про кандидатів на посаду головного тренера команди не коментують, так само як і не називають термінів, у які настане визначеність з новим наставником команди.

Володимир Безсонов очолював "Дніпро" з грудня 2008 року, змінивши на цій посаді Олега Протасова. До цього Безсонов був спортивним директором клубу.
За матеріалами Динамо Киев от Шурика
Зараз ви читаєте новину «На місце Безсонова у "Дніпрі" сватають трьох кандидатів». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути