понеділок, 20 вересня 2010 11:57

Коломойський приведе в "Дніпро" авторитетного тренера

Коломойський приведе в "Дніпро" авторитетного тренера
Керівництво дніпропетровського "Дніпра" шукає на пост головного тренера команди авторитетного фахівця. Про це заявив глава наглядової ради ФК "Дніпро" Ігор Коломойський.

"Зараз ми ведемо переговори з авторитетними тренерами, і якщо той, на кому ми зупинимо свій вибір, буде готовий приступити до роботи негайно, ми не станемо відкладати його призначення в довгий ящик. У той же час я не раджу скидати з рахунків Тищенка (в.о. головного тренера) - нехай він у свій час і сказав, що бачить себе лише асистентом", - сказав Коломойський, якого цитує "Спорт-Экспресс в Украине".

За словами Коломойського гра команди, і результати останнім часом були далекими від того, що хотіли б бачити вболівальники та акціонери "Дніпра".

"Ми не потрапили в груповий турнір Ліги Європи, втратили завойовані на старті чемпіонату позиції, а на довершення - ще й програли "Севастополю", який знаходиться на дні турнірної таблиці. Більш того, маючи в розпорядженні класних нападаючих, Безсонов вважав за краще виставити в цій зустрічі трьох опорних півзахисників і всього одного форварда. Хоча керівництво клубу неодноразово звертало увагу тренера на те, що він зловживає оборонною тактикою, і той обіцяв, за винятком поєдинків з грандами, випускати як мінімум двох", - сказав він.

Президент "Дніпра" також відзначив, що серед претендентів на посаду головного тренер немає Юрія Сьоміна, Франка Райкарда і Юрія Красножана. "Ці кандидатури вже не актуальні. Якщо хтось і розмовляв з ним від нашого імені, то без санкції акціонерів. Цей тренер (Красножан) не відповідає амбіціям "Дніпра", - підкреслив він.

Нагадаємо, Безсонов пішов з посади наставника команди після поразки "Дніпра" від "Севастополя" (1:2) у 10-му турі Прем"єр-ліги.
За матеріалами Liga.net
Зараз ви читаєте новину «Коломойський приведе в "Дніпро" авторитетного тренера». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути