Ексклюзиви
понеділок, 04 лютого 2008 16:58

Зустріч "Спартак" - "Марсель" визнано матчем підвищеної небезпеки

Поєдинок 1/16 фіналу Кубка УЄФА між московським "Спартаком" і марсельським "Олімпіком", який відбудеться 21 лютого в Лужниках, визнано матчем підвищеної небезпеки. Окрім делегата зустрічі на гру до Москви спеціально прибуде офіцер з безпеки шотландець Вільям Макдугал.

Після закінчення матчу офіцер з безпеки заповнить електронну форму звіту, в якому детально відобразить те, що відбувалося до, під час і після гри, включаючи наявність або відсутність таких чинників ризику, як політична напруженість, терористична загроза, історія протистояння клубів і їх вболівальників, очікувані факти насильства, наявність вболівальників без квитків, факти підробки квитків, расистські прояви, використання піротехніки, проникнення на поле і так далі.

Офіцер з безпеки вкаже на присутність на матчі відомих порушників порядку, детально опише всі інциденти під час гри, дасть їм правову оцінку. Звіт офіцера з безпеки послужить початковим матеріалом для оцінки рівня організації матчу з боку "Спартака".

Чемпионат.ру
Зараз ви читаєте новину «Зустріч "Спартак" - "Марсель" визнано матчем підвищеної небезпеки». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути