пʼятниця, 14 квітня 2017 15:28

Зозуля офіційно замінив Тимощука у Федерації футболу України

Зозуля офіційно замінив Тимощука у Федерації футболу України
Роман Зозуля представлятиме інтереси діючих футболістів

Федерація футболу України на сьогоднішньому конгресі прийняла рішення провести зміни в складі членів виконавчого комітету організації.

Зокрема, з числа членів dиконкому виключили екс-футболіст "Кайрата" і збірної України Анатолія Тимощука. Наприкінці минулого року він оголосив про припинення активних виступів, а недавно став одним з помічників головного тренера Мірчі Луческу в "Зеніті".

У зв'язку з тим, що у виконкомі Тимощук представляв інтереси чинних футболістів, а тепер таким не є, його з посади змістили. Вільну вакансію зайняв форвард "Бетіса" і збірної України Роман Зозуля.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Зозулі не вдалося знайти нову команду

До складу виконкому включили спортивного директора збірних команд України та президента Харківської обласної федерації футболу Євгена Краснікова.

Сьогодні конгрес ФФУ також прийняв рішення про виключення обласної федерації футболу Тернопільської області та включення до свого складу замість неї новоствореної громадської організації. Вона виконуватиме ті самі функції під юрисдикцією федерації футболу країни.

Зараз ви читаєте новину «Зозуля офіційно замінив Тимощука у Федерації футболу України». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути