субота, 17 березня 2012 10:46

"Зоря" здобула другу домашню перемогу навесні

"Зоря" здобула другу домашню перемогу навесні

Луганська "Зоря" продовжила свою безпрограшну серію, здобувши другу перемогу у весняній частині чемпіонату України. У стартовому поєдинку 23-го туру луганчани обіграли "Кривбас" - 2:0 і ще на три очки відірвалися від претендентів на виліт.

Знову можна сказати про благотворний вплив рідних трибун - після повернення до Луганська "Зоря" здобула другу перемогу. Рахунок на 34-й хвилині відкрив Лакі Ідахор, який швидше за всіх зорієнтувався в штрафному "Кривбасу" після помилки на виході Бойко. Не сказати, що пропущений м'яч "вбив" гостей, але, зрозуміло, вплинув на подальший хід поєдинку.

"Зорі" вже не потрібно було атакувати позиційно, зате контрвипади у господарів виходили непогано. Розв'язка наступила на 86-й хвилині, коли в одній з таких атак Галюза і Каменюка здорово розіграли м'яч в штрафному, і капітан "Зорі" забив свій четвертий весняний гол.

У турнірній таблиці "Зоря" відірвалася від "Олександрії" на чотири очки, маючи, щоправда, на один матч більше. Чи зуміють підопічні Леоніда Буряка скоротити це відставання - дізнаємося в неділю.

Чемпіонат України, 23-й тур

"Зоря" - "Кривбас" - 2:0 (1:0)

Голи: Ідахор, 34 (1:0); Каменюка, 86 (2:0)

"Зоря": Козаченко; Вернидуб; Ярмаш; Шуніч; Інатьєвіч; Каменюка; Ліпартія (Родіч, 57); Ференчак (Білий М.І., 68); Галюза; Грицай; Ідахор (Хомченовський, 78)

"Кривбас": Бойко; Лобжанідзе; Лисицький; Федорчук; Канкава; Єслінек; Валєєв; Бартулович; Матіч; Костишин (Іващенко А., 36; Габовда, 84); Антонов (Яколіш, 46)

Зараз ви читаєте новину «"Зоря" здобула другу домашню перемогу навесні». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути