четвер, 23 серпня 2018 23:52

"Зоря" героїчно відстояла нічию з "Лейпцігом"

"Зоря" героїчно відстояла нічию з "Лейпцігом"
Зоря грала вдесятьох з 17 хвилини


Луганська "Зоря" зіграла внічию – 0:0 матч плей-офф відбору до Ліги Європи із німецьким "Лейпцігом". З 17 хвилини український клуб грав у меншості після вилучення Богдана Леднєва.

"Зоря" здійснила черговий маленький подвиг на шляху до звання найбільш вольової команди України. Організації гри луганців можна лише позаздрити. Ні на секунду "Зоря" не відійшла від плану на гру, тримала ігрову дисципліну до кінця зустрічі й була винагороджена почесною нічиєю.

Юрій Вернидуб укотре підтвердив, що на сьогоднішній день він є чи не найталановитішим українським тренером

Богдану Леднєву треба подумати над футболом і своїм місцем у ньому. Чи не найталановитіший випускник знаменитого динамівського дубля вкотре був гіршим на полі в перші 17 хвилин, а згодом цілком заслужено отримав вилучення й залишив свій клуб у меншості. Такий рівень безвідповідальності може переважити рівень таланту й загубити кар'єру далеко не посереднього гравця.

Юрій Вернидуб укотре підтвердив, що на сьогоднішній день він є чи не найталановитішим українським тренером. Диво, що він досі залишається вірним луганській "Зорі". Можливо, саме Вернидуб стане першим тренером із провінції, який дочекається запрошення від одного із українських грандів. Поки "Динамо" й "Шахтар" запрошують до тренерського стерна кого завгодно, але тільки не талановитих українців.

Прихід дублерів із "Динамо" додав тактичної стрункості "Зорі". Михайличенко, Харатін і Тимчик можуть сміливо вважати матч із "Лейпцігом" піком своєї короткої кар'єри. Якщо так підуть справи й надалі, то хлопці отримають запрошення від більш грошовитих клубів з-за кордону.

"Зорі" бракує воротаря. Бразилець Філіпе грає настільки валідольно, що залишається дивуватися, як "Лейпціг" не зумів його "розмочити". Також луганцям треба форварда. Мусить же хтось завершувати зусилля партнерів у нападі.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Як луганська "Зоря" пройшла "Брагу"

Гра-відповідь відбудеться в Лейпцігу 30 серпня

Зараз ви читаєте новину «"Зоря" героїчно відстояла нічию з "Лейпцігом"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути