четвер, 23 серпня 2018 20:11

Як луганська "Зоря" пройшла "Брагу"

Як луганська "Зоря" пройшла  "Брагу"
Караваєв зрівняв рахунок в першому матчі з "Брагою". Фото: Телеграф

Сьогодні "Зоря" зіграє в плей-офф раунді кваліфікації Ліги Європи. Перед цим "Зоря" в третьому раунді профшла португальську "Брагу".

В першому матчі, який відбувався в Запоріжжі, луганці змогли вибороти нічию. На влучний удар Орта, "мужики" відповіли красивим ударом Караваєва.

Домашня результативна нічия, зменшувала шанси української команди на прохід у плей-офф. Але підопічні Юрія Вернидуба зібрались, та класно зіграли на виїзді. В другому тайму "луганці" двічі програвали. Але обидва рази змогли зрівняти рахунок. Фінальний свисток зафіксував результативну нічию (2:2), і "Зоря" пройшла в наступний раунд за правилом виїзного голу.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Як "Динамо" програло "Аяксу" - відеоогляд матчу

Сьогодні о 21:30 "Зоря" прийматиме німецький "РБ Лейпциг". Суперник української команди до плей-офф раунду подолав ще два кваліфікаційних етапи. Спочатку "німці" впевнено пройшли шведський "Хеккен" ( 5:1 по сумі двох матчів). В наступному раунді здолали румунську "Университатію Крайову" ( 4:2 по сумі двох матчів.

Зараз ви читаєте новину «Як луганська "Зоря" пройшла "Брагу"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути