субота, 23 жовтня 2010 11:39

Зник литовський футболіст запорізького "Металурга"

Зник литовський футболіст запорізького "Металурга"
Як повідомляє офіційний сайт запорізького "Металурга", з команди в невідомому напрямку самовільно ще наприкінці вересня зник 26-річний литовський півзахисник Міндаугас Калонас.

На вимогу клубу повернутися і приступити до виконання своїх зобов'язань за контрактом футболіст не відреагував, і його подальша футбольна доля буде вирішуватися найближчим часом.

Тим часом, питання по кубковому поєдинку "Металурга" з "Фенікс-Іллічівцем" отримало несподіване продовження. Справа в тому, що, крім листа на адресу "Металурга", де сказано, що матч 1 / 8 фіналу Кубка України між командами "Фенікс-Іллічівець" - "Металург м. Запоріжжя не відбудеться, клуб з Калініно не відправив жодного документу в адресу офіційних футбольних інстанцій України про своє бажання зняти команду з розіграшу Кубка України.

У п'ятницю керівництво запорізького клубу звернулося з офіційним листом на адресу ПФЛ та Прем'єр-ліги з проханням повідомити про можливий розвиток ситуації, наслідки та подальші дії ФК "Металург" (Запоріжжя). Адже необхідно коригувати навчально-тренувальний процес з урахуванням дати і часу проведення матчу, бронювати готель і планувати виїзд.

Що робити футбольній команді - готуватися до гри у середу або ж працювати в тижневому циклі - відповіді на це питання на сьогодні немає. За неофіційними відомостями, позиція футбольних інстанцій Україна повинна бути озвучена в понеділок.
Зараз ви читаєте новину «Зник литовський футболіст запорізького "Металурга"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути