Ексклюзиви
четвер, 20 січня 2011 09:20

Змінено дату бою Дмитренко та Сосновські

Змінено дату бою Дмитренко та Сосновські

Офіційний сайт польського суперважкоатлета Альберта Сосновські повідомляє про нову дату поєдинку з Олександром Дмитренком (на фото): бій відбудеться 26 березня, місце проведення поки не названо.

Після скасування поєдинку 4 грудня (Олександр втратив свідомість у роздягальні) довго не було інформації про його перенесення, в результаті EBU зажадав від промоутерської компанії Universum конкретної дати, інакше Дмитренко довелося б розлучитися з поясом чемпіона Європи.

Спочатку стало відомо, що бій може відбутися в кінці лютого, потім називався вечір 19 березня і сьогодні з'явилася остаточна дата проведення поєдинку: 26 березня.

Бій з Дмитренком стане для поляка третій шансом завоювати титул чемпіона Європи. Завоювавши його одного разу, Альберт незабаром відмовився від трофею перед боєм з "феноменальним Віталієм Кличком", підкреслює сайт боксера. Бій за титул чемпіона світу Альберт програв в 10 раунді, але "форма його була оцінена функціонерами EBU, тому Cосновскі знову призначили претендентом на титул чемпіона Європи".

За матеріалами Allboxing.ru

Зараз ви читаєте новину «Змінено дату бою Дмитренко та Сосновські». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути