четвер, 24 вересня 2009 08:59

Жирков зіграв перший офіційний матч у "Челсі"

Жирков зіграв перший офіційний матч у "Челсі"

Футболіст збірної Росії Юрій Жирков вдало дебютував в лондонському "Челсі", куди він перейшов влітку з ЦСКА. Пізно ввечері 23 вересня Жирков взяв участь в матчі 1/16 фіналу Кубка англійської ліги проти "Куїнс Парк Рейнджерс" і допоміг своїй команді перемогти з рахунком 1:0, повідомляє офіційний сайт "Челсі".

Росіянин вийшов на поле в стартовому складі, діяв на позиції лівого захисника і на 68-ій хвилині за рахунку 1:0 був замінений на Ешлі Коула. Єдиний м"яч у ворота "Куїнс Парк Рейнджерс" на 52-ій хвилині забив Саломон Калу.

Жирков перейшов у "Челсі" на початку липня, але під час передсезонної підготовки отримав травму коліна. Матч з "Куїнс Парк Рейнджерс" став для нього першою офіційною грою у складі лондонського клубу.

З інших матчів 1/16 фіналу Кубка англійської ліги, що відбулися увечері 23 вересня, варто виділити перемогу "Евертона" над "Халл Сіті" (4:0). Російський півзахисник "Евертона" Дініяр Білялетдінов вийшов на поле в стартовому складі і був замінений на 84-ій хвилині.

За матеріалами Лента

Зараз ви читаєте новину «Жирков зіграв перший офіційний матч у "Челсі"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути