пʼятниця, 21 листопада 2008 17:36

Зірка шведського футболу Ларссон став хокеїстом

Влітку - футбол, взимку - хокей. Ще півстоліття назад багато спортсменів не ділилися по літній і зимовій спеціалізації. Шведська футбольна зірка Хенрік Ларссон в кінці тижня почне нову кар"єру.

Його новий вид спорту - хокей, точніше, флорбол - хокей в залі, а його нова команда - "Хельсінборг". Екс-нападаючий "Селтіка", "Барселони", "Манчестер Юнайтед" і збірної Швеції тренується в хокейному "Хельсінгборзі", а в неділю зможе дебютувати в новій команді проти "Йонкопінгса".

При пошуку нової роботи Ларссон не хотів міняти місце проживання після того, як два тижні тому закінчився чемпіонат Швеції. Захищаючи кольори футбольного "Хельсінгборга", Ларссон в 27 матчах забив 14 м"ячів.

Ларссон вже оголосив, що вирішив продовжити кар"єру в національній збірній до тих пір, поки його потребуватимуть тренери. Нова професія допоможе Ларссону на якийсь час підтримувати свою фізичну форму під час футбольного міжсезоння. Граючи в Шотландії, Англії та Іспанії у Хенріка не було зимових канікул.

terrikon

Зараз ви читаєте новину «Зірка шведського футболу Ларссон став хокеїстом». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути