вівторок, 03 лютого 2009 17:55

Жириновський звинуватив Аршавіна у продажу Батьківщини

Жириновський звинуватив Аршавіна у продажу Батьківщини
Лідер ЛДПР виступив із зверненням до форварда пітерського "Зеніту" Андрія Аршавіна. Як вважає Володимир Вольфович, видатному російському футболісту не варто було переходити до лондонського "Арсенала":

"Андрюша, ти неправий, навіщо ти продався англійському клубу? Тепер ти даруватимеш позитивні емоції Англії. Нашій країні від Англії - одні неприємності. Вони провокували у всьому світі революційні настрої. Туди втікають наші шахраї, там ховаються злочинці-олігархи, які накрали грошей у Росії. Якщо тобі набридло грати в "Зеніті", є багато інших клубів, таких як "Спартак", ЦСКА, "Динамо", "Локомотив". Подумай ще раз, Андрюша!", - закликав Андрія Аршавіна В.В.Жириновський.

Андрюша, ти неправий, навіщо ти продався англійському клубу?

Нагадаємо, пітерський "Зеніт" і лондонський "Арсенал" домовилися про перехід російського футболіста до лондонського клубу 2 лютого.

ЛДПР


Довідка від "Wikipedia":

Володи́мир Во́льфович Жирино́вський (рос. Владимир Вольфович Жириновский — до 1964 Володимир Вольфович Едельштейн, нар. 25 квітня 1946) — російський політик, заступник голови Державної думи Росії, засновник та голова Ліберально-демократичної партії Росії, член Парламентської асамблеї Ради Європи. Праворадикальний політик, відомий своїми ксенофобськими, антисемітськими та проімперськими поглядами.

Зараз ви читаєте новину «Жириновський звинуватив Аршавіна у продажу Батьківщини». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути