Ексклюзиви
вівторок, 14 серпня 2007 13:44

Жілберту Сілва ображений на Арсена Венгера

Півзахисник " Арсеналу"  Жілберту Сілва здивований рішенням клубного керівництва призначити капітаном не його, а Вільяма Галласа, повідомляє www.eurosport.ru.

У минулому сезоні саме бразильський опорник у відсутність Тьеррі Анрі виводив партнерів на полі. Французький форвард літом перебрався в " Барселону",  але тренерський штаб " Арсеналу"  декілька несподівано зробив вибір по наступникові Анрі на користь захисника, що став " каноніром"  тільки перед минулим сезоном.

Жілберту Силва заявив що Арсен Венгер повідомив йому про це через інтернет, що повергнуло бразильця в подив:

- Звичайно ж, це було дивно, оскільки в минулому сезоні, якщо на полі не виходив Тьєррі Анрі, капітаном був саме я, а коли він виїхав до Каталонії, я розраховував носити пов"язку на постійній основі. Що ж, Арсен - мій тренер, і його рішення не обговорюються, залишається тільки їх прийняти. Життя продовжується, і я продовжу віддавати клубу всього себе.

- Я був здивований, оскільки Венгер не сказав мені про це особисто. У нього була можливість зробити це на тренуваннях до обнародування вибору. Він же мовчав, як риба у воді, і я прочитав про це на сайті " Арсеналу".  Природно, я турбувався, але не тим, що не став капітаном, а тим, що мені ніхто нічого не сказав. Але цей інцидент ніяк не відіб"ється на моїй грі. Нас чекає дуже важливий сезон, - додав Жілберту Сілва.
Зараз ви читаєте новину «Жілберту Сілва ображений на Арсена Венгера». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути