вівторок, 06 вересня 2011 11:04

"Зіграв би в "Сталінград", та кулемета немає" - Блохін

"Зіграв би в "Сталінград", та кулемета немає" - Блохін

Головний тренер національної збірної України з футболу Олег Блохін запевняє, що в сьогоднішньому товариському матчі проти команди Чехії його підопічні покажуть атакуючу гру, повідомляє ЛігаБізнесІнформ.

"Та набридло мені вже в "Сталінград" грати. Пора переходити в наступ Та й потім: зіграв би, але чи є у мене для цього кадровий вибір? Ну, немає у мене кулемета системи "Максим", нічого не поробиш. Багато чого буде залежати від того, що запропонує суперник. Якщо ми нав'яжему чехам свою гру - добре, а якщо нам нав'яжуть - подивимося, як ми готові тримати удар", - сказав Блохін, якого цитує "СЭ в Украине".

Тренер також зазначив, що розуміє природу постійних помилок гравців оборони.

"Це було очевидно ще в першому таймі з Уругваєм. Якщо захисники не опікують своїх опонентів і, знаходячись від них у трьох метрах, дозволяють бити по воротах, тут вже мимоволі чекаєш підступу. І вже в другу чергу слід вести мову про втому або недоліку концентрації. По розшифровці видно, що в останні 15-20 хвилин поєдинку ми "підсіли". Але це вже залежить не від мене, а від того, як футболісти готуються в своїх клубах. Фізику я вже підтягти не можу. Не встигаю", - сказав він.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Після двох бань і одного тренування команда виглядала гідно" - Блохін

Сьогоднішнього суперника Блохін назвав однією з найсильніших команди в Європі.

"І, чесно кажучи, радий, що граємо ми в контрольних поєдинках із такими пристойними опонентами. Попереду у нас Німеччина, нещодавно зіграли з Францією, перевірили сили на тлі Уругваю. А це, як ви розумієте, краще, ніж змагатися з Ліхтенштейном або, припустимо, Сан-Марино. Так ти можеш краще оцінити можливості футболістів", - підкреслив він.

Нагадаємо, матч Чехія - Україна відбудеться сьогодні у Празі. Початок гри о 20:00, пряма трансляція на телеканалі "Інтер".

Зараз ви читаєте новину «"Зіграв би в "Сталінград", та кулемета немає" - Блохін». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути