субота, 03 вересня 2011 11:20

Девіч обіймав лежачого Ярмоленка, Блохін плескав у долоні
10

Фото: Фото: Reuters

Збірна України провела в Харкові товариський матч проти чинного чемпіона Південної Америки, півфіналіста останнього чемпіонату світу - національної команди Уругваю, повідомляє ЛігаБізнесІнформ.

Найшвидший гол в історії збірної України забив динамівець Андрій Ярмоленко вже на 14-й секунді, який точним ударом завершив триходову комбінацію за участю Коноплянки і Девіча.

Наприкінці першого тайму уругвайці зрівняли рахунок. Гонсалес зважився на удар з-за меж штрафного, і від рук Шовковського м'яч таки перетнув лінію воріт. Але через дві хвилини українці знову вийшли вперед. Ярмоленко з правого флангу прострілив у штрафну, і Коноплянка пробив у дотик - м'яч вдарився у поперечину і залетів у сітку.

У другому таймі синьо-жовті мали достатньо моментів збільшити свою перевагу. Але не забивши самі, пропустили у свої ворота - захисник Лугано замкнув подачу партнера зі штрафного. А за три хвилини до закінчення основного часу провалом у захисті господарів скористався Ернандес, який, вийшовши один на один з Шовковським, прокинув м'яч повз голкіпера і закотив у порожні ворота - 2:3.

Зараз ви читаєте новину «Девіч обіймав лежачого Ярмоленка, Блохін плескав у долоні». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути