четвер, 26 травня 2011 14:17

Зідан став спортивним директором "Реала"

Зідан став спортивним директором "Реала"

Новим спортивним директором мадридського "Реала" стане колишній півзахисник збірної Франції Зінедін Зідан. Раніше Зідан займав посаду радника президента "Реала" Флорентіно Переса.

На француза будуть покладені обов'язки відправленого вчора у відставку Хорхе Вальдано. Про це повідомляє Marca. Флорентіно Перес назвав причини відставки генерального директора клубу Хорхе Вальдано: "Цей сезон показав, що в нашій колишній структурі управління був ряд недоліків. У характері Вальдано і Моуріньо закладено дух суперництва. Нам важко розлучатися з Хорхе. Разом ми пройшли довгий шлях. Моурінью наполегливо попросив сформувати управлінську структуру "Реала" за зразком англійських клубів. Ми вибрали кращого тренера світу, хочемо, щоб він багато років працював з нами".

Сам Вальдано заявив, що ні хотів йти: "Рішення про відставку прийняв не я, а клуб. Тепер зрозуміло, хто виграв битву, в якій я не хотів брати участь. По тому, що мені сказав Флорентіно, зрозуміло, хто переможець цього бою. Його вибрав клуб. Не знаю намірів Моуріньо. Я зробив спробу зняти напругу, що панує навколо клубу. Попросив Флорентіно про тристоронню зустріч, де б були присутні він, тренер і я. Але це було неможливо. Я давно особисто не розмовляв з Моуріньйо. Він працював з іншими людьми. Я був готовий виконати його вимогу, і в результаті цього позбувся низки своїх обов'язків".

Зараз ви читаєте новину «Зідан став спортивним директором "Реала"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

2

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути