Ексклюзиви
понеділок, 22 листопада 2010 12:43

Ето'О безкарно повторив "подвиг" Зідана (ВІДЕО)

Ето'О безкарно повторив "подвиг" Зідана (ВІДЕО)

Камерунський нападаючий "Інтера" Самуель Ето'О нагадав сумнозвісний "тичок" Зінедіна Зідана в груди Марко Матерацці у фіналі чемпіонату світу 2006 року. Бомбардир "нерадзуррі" не стримався по відношенню до захисника "К'єво" Бостьяна Цесара.

Інцидент стався на 38-й хвилині гри, але на відміну від Зідана чотири роки тому, камерунець не отримав навіть жовтої картки. Враховуючи, що італійці останнім часом схильні переглядати відео, то майже напевно Ето'О пропустить наступні дві або навіть три гри.

"Ето отримав до цього удар і тому так відреагував. Його реакція була реакцією людини, яка хоче перемагати. Звичайно, це не приємно бачити, і зрозуміло, що він втратив самовладання. Матч судять чотири арбітри, і якщо вони вирішили, що це не заслуговує покарання, значить так і є", - спробував після матчу виправдати дії Ето'О наставник" Інтера "Рафаель Бенітес.

Додамо, що на рахунку камерунського бомбардира дев'ять з 14 забитих м'ячів "Інтера" в поточному чемпіонаті, проте гол у ворота "К'єво" не допоміг міланцям уникнути поразки - 1:2.

За матеріалами Террикон

Зараз ви читаєте новину «Ето'О безкарно повторив "подвиг" Зідана (ВІДЕО)». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути