середа, 24 листопада 2010 15:28

Зідан рекламує заявку Катару на проведення ЧС-2022

Зідан рекламує заявку Катару на проведення ЧС-2022

У Катарі зросли шанси на проведення чемпіонату світу з футболу в 2022 році завдяки рекламі із Зінедіном Зіданом, який у вересні цього року став офіційним послом заявки країни. Про це повідомляє Reuters з посиланням на дані букмекерської компанії William Hil.

Реклама з французьким гравцем, що вирішив підтримати Катар, транслюється в багатьох країнах світу. У ній Зідан розповідає про те, де він жив, коли був маленьким, скільки тренувався, щоб домогтися успіху. Коли футболіст погодився представляти Катар, він зазначив, що футбол - це гра для всіх, і настав час, щоб чемпіонат світу прийняв Близький Схід.

Як повідомила букмекерська контора William Hil 23 листопада, зараз Катар є фаворитом у списку країн, що претендують на проведення ЧС-2022. Коефіцієнт Катару на перемогу у виборах організатора ЧС становить 1,44, Австралії - 4, США - 4,5.

Останніми свою заявку будуть представляти США - їх презентація пройде 1 грудня. 18 листопада стало відомо, що проведе її колишній американський президент Білл Клінтон.

На проведення ЧС-2022, крім Катару, Австралії і США, претендують Японія і Південна Корея. Переможця визначить ФІФА 2 грудня. У той же день виберуть країну - організатора ЧС-2018, за право провести цей турнір бореться, зокрема Росія.

За матеріалами Лента

Зараз ви читаєте новину «Зідан рекламує заявку Катару на проведення ЧС-2022». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути