субота, 18 червня 2011 16:19

Жеребкування Євро-2012 пройде 2 грудня у Києві

Жеребкування Євро-2012 пройде 2 грудня у Києві

У п'ятницю, 17 червня, завершилася дводенна зустріч Виконавчого комітету УЄФА, передає офіційний сайт організації.

Виконавчий комітет затвердив дату і місце проведення жеребкування стикових матчів ЄВРО-2012. Воно відбудеться 13 жовтня 2011 року у Кракові. Точний час і місце будуть оголошені пізніше.

Також був схвалений формат жеребкування фінальної стадії. Воно пройде 2 грудня в національному палаці мистецтв "Україна" в Києві і почнеться о 19:00 за місцевим часом (18:00 за центральноєвропейським).

"Минулого тижня я сам був у Польщі та Україні, - заявив генеральний секретар УЄФА Джанні Інфантіно. - Там зовсім точно видно світло в кінці тунелю. Робота йде повним ходом. Звичайно, зробити потрібно ще дуже багато чого, але ми налаштовані оптимістично. До терміну все буде готово. В обох країнах ентузіазм значно підвищився - всі з нетерпінням чекають початку чемпіонату Європи."

Також було детально обговорено розподіл фінансів серед учасників фінальної стадії ЄВРО-2012. За вихід у фінальний турнір команда отримає вісім мільйонів євро, за нічию на груповому етапі - 500 тисяч, за перемогу - мільйон, за третє місце в групі - ще мільйон.

Кожен чвертьфіналіст отримає по два мільйони, півфіналіст - по три, другий призер - 4,5 мільйона, переможець ЄВРО-2012 - 7,5 мільйона євро. У порівнянні з ЄВРО-2008 загальна сума призових зросла з 184 до 196 мільйонів.

Зараз ви читаєте новину «Жеребкування Євро-2012 пройде 2 грудня у Києві». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути