вівторок, 17 листопада 2009 10:42

Збірна України втратила захисника

Збірна України втратила захисника
Захисник Григорій Ярмаш залишив розташування національної збірної України з футболу через хворобу. Про це заявив головний тренер команди Олексій Михайличенко.

Наставник зазначив, що у гравця кілька днів трималася висока температура і було прийнято рішення відправити його назад в розташування клубу.

Крім того, в суботньому матчі проти Греції невелику травму отримав захисник Ярослав Ракицький, який буде сьогодні-завтра тренуватися за індивідуальною програмою. Однак, за словами тренера, у повторній грі з греками Ракицький, швидше за все, зіграє.

Михайличенко також спростував інформацію іспанських ЗМІ про те, що Дмитро Чигринський травмувався і може не зіграти 18 листопада в Донецьку.

Нагадаємо, перший матч плей-офф за право брати участь у фінальній стадії Чемпіонату світу з футболу 2010 року в ПАР між Грецією і Україною завершився нульовою нічиєю. Матч-відповідь відбудеться 18 листопада в Донецьку.

ЛІГА.net
Зараз ви читаєте новину «Збірна України втратила захисника». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути