вівторок, 17 листопада 2009 10:23

"Для мене це останній шанс поїхати на ЧС" - Шевченко

"Для мене це останній шанс поїхати на ЧС" - Шевченко
Капітан збірної України Андрій Шевченко поділився думками перед матчем-відповіддю плей-офф ЧС-2010 з Грецією.

"Я буду радий, якщо ми пройдемо. У Донецьку ми давно не грали, тому, думаю, людям буде приємно прийти подивитися гру. Чекаємо підтримки від всього стадіону. З питання з квитками між собою повинні розбиратися керівники. А наша справа - зосередитися на підготовці до матчу", - відзначив гравець.

"Не хотілося б, щоб справа дійшла до пенальті. Досить, я їх уже напробивав. Навіщо ці зайві нерви?", - Заявив Шевченко.

"У всіх трьох плей-офф, в яких грала Україна, ми пропускали на виїзді, а в суботу цього не сталося. Значить можна ж ламати традиції! Будемо сподіватися, що і в домашньому матчі цього разу все буде по-іншому", - сказав футболіст.

"Я не можу сказати, що ми зіграємо свою найкращу гру, тому що, напевно, тільки Господь Бог знає майбутнє. Але кожен буде налаштовуватися зіграти одну зі своїх найкращих ігор, тому що для багатьох хлопців це майбутнє. Для мене це теж дуже важлива гра, тому що, можливо, це буде останній шанс поїхати на Чемпіонат світу", - відзначив він.

"У плані адаптації молодих футболістів дуже важлива була гра в Греції, тому що багато хто з них вперше грав у матчі такого рівня. Те, що ми не пропустили, зіграли внічию, впоралися з хвилюванням, думаю, і в повторному матчі допоможе нам тримати себе в руках", - заявив Шевченко.

"Греки запам"яталися мені, перш за все, командними діями. Це непогана команда, яка б"ється до кінця і сповідує силовий футбол. Думаю, вони не стануть змінювати свою тактику і зіграють в ту ж гру", - сказав капітан збірної.

"Результат першої гри не такий вже поганий, і все буде вирішуватися в Донецьку. Ми ж не проти Сан-Марино грали або Фарер, які створили мало моментів. Ми грали з командою, яка була нещодавно Чемпіоном Європи. Але моменти треба було реалізовувати. Ми цього не зробили, але і не пропустили, а це теж важливо", - підсумував Шевченко.

КорреспонденТ.net
Зараз ви читаєте новину «"Для мене це останній шанс поїхати на ЧС" - Шевченко». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути