Ексклюзиви
понеділок, 16 листопада 2009 17:14

"На "Донбас Арені" буде зовсім інша гра" - Ярмоленко

"На "Донбас Арені" буде зовсім інша гра" - Ярмоленко

Гравець збірної України Андрій Ярмоленко після першого матчу в Афінах проти греків (0:0) сказав, що в Донецьку буде зовсім інша гра.

"Від гравців атаки, які виходять на заміну, завжди вимагають тільки одного - загострення гри. На жаль, не вийшло забити. Також не вдалося віддати точну передачу, коли пройшовши по флангу, я неточно прострілив на набігаючого нападаючого", - сказав Андрій про свою гру на полі суперника.

"Наше протистояння зі збірною Греції складається з двох поєдинків, і сьогодні ми провели тільки перший тайм. Другий - відбудеться в Донецьку, і тільки він визначить володаря путівки на Чемпіонат світу в ПАР", - нагадав футболіст.

"Вдома необхідно перемогти і ми - на чемпіонаті світу. Всі розуміють, яке завдання стоїть перед нами. І ми зробимо все, щоб досягти поставленої мети. Так що на "Донбас Арені" буде зовсім інша гра", - розповів Ярмоленко.

"Спорт-Экспресс в Украине"

Зараз ви читаєте новину «"На "Донбас Арені" буде зовсім інша гра" - Ярмоленко». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути