Ексклюзиви
понеділок, 16 листопада 2009 10:08

"У Греції нічого страшного не сталося" - Мілевський

"У Греції нічого страшного не сталося" - Мілевський

Форвард збірної України Артем Мілевський вважає, що після першого стикового матчу ЧС-2010 зі збірною Греції (0:0) шанси на вихід у обох команд залишилися рівні, але вірить у те, що саме українська команда отримає путівку до Африки.

- Перед грою всі заявляли, що їдуть до Греції виключно за перемогою. В результаті вийшла нічия. Такому підсумку засмутилися?

- Так, ми зіграли внічию, але, думаю, нічого страшного не сталося. Все переноситься на середу і, знову-таки, у нашій парі шанси обох команд на потрапляння у фінал чемпіонату світу рівні.

- В Афінах вогонь на трибунах впродовж всього матчу не згасав, над полем стояла димова завіса. Ви до цього були готові, вам це не заважало?

- На полі, особисто я, ніякого тиску з боку вболівальників не відчував. Мені здається, це нормальне явище, коли люди переживають і таким ось чином вболівають за свою збірну і країну, підтримуючи футболістів.

- Михайличенко сказав, що українські футболісти дуже відповідально поставилися до цього матчу, тому діяли дещо сковано і не зовсім впевнено. Згодні?

- Думаю, так. Ми не зіграли у свій футбол. Дуже хотіли перемогти. Чи хотіли забити і вирішити завдання з попаданням в Африку вже в Греції. Але у нас не вийшло. Були моменти, але ми трошки розпорядилися ними не так, як треба. Тому й не досягли успіху.

- А в кого шансів, на ваш погляд, було більше забити в Афінах?

- Я думаю, все-таки ми створили більше небезпечних моментів. У них були тільки навіси, передачі з центру поля на високорослих нападників. Але наш захист сьогодні зіграв належним чином.

blik.ua

Зараз ви читаєте новину «"У Греції нічого страшного не сталося" - Мілевський». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути