Ексклюзиви
понеділок, 16 листопада 2009 08:57

"Україна провела гру на гідному рівні" - Буряк

"Україна провела гру на гідному рівні" - Буряк

Під керівництвом Леоніда Буряка наша збірна вже перемагала Грецію. Кореспондент "Известий в Украине" поспілкувався з відомим тренером, який розповів про свої враження від гри.

Ви вважаєте підсумок матчу в Греції закономірним?

Ми всі повинні бути задоволені. Україна провела гру на гідному рівні й домоглася позитивного результату. Добре, що хлопці виконали тренерську установку і не пропустили гол у свої ворота.

Яким був ваш прогноз?

Я передчував, що буде нічия. На мою думку, це хороша заявка на успіх у повторній грі. Тепер потрібно поставити переможну крапку в Донецьку, щоб все-таки поїхати в ПАР.

Як потрібно зіграти в другому матчі?

У суперника є кілька кваліфікованих виконавців, які можуть вирішити долю гри. Необхідно уважно спостерігати за ними і позбавити їх можливості забити. При цьому потрібно ловити супротивника на контратаках і, зрозуміло, постаратися забити.

Чому в Афінах не пішла гра у Ротаня?

Руслан намагався, але в нього не все виходило. По-моєму, у багатьох наших не пішла гра. Сподіваюся, до матчу всі підійдуть у бойовому настрої.

Чому Греція в цьому відбірковому циклі на виїзді грала краще, ніж вдома?

На мій погляд, будь-яка збірна у гостях грає краще, ніж удома. Греки - не виняток. Це підтверджує, що у них хороший підбір виконавців.

Чи необхідно провести ротації у складі української збірної в повторному матчі?

Я думаю, що тренерський штаб детально вивчить дії кожного гравця в Греції і зробить висновки. Греков обіграти реально, але потрібна максимальна концентрація на кожній ділянці поля. Для цього необхідно, щоб усі наші підійшли до гри у бойовому настрої та гарній фізичній формі.

Sports.ru

Зараз ви читаєте новину «"Україна провела гру на гідному рівні" - Буряк». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути