неділя, 15 листопада 2009 11:32

"Українці добре зіграли на контратаках" - Рехагель

"Українці добре зіграли на контратаках" - Рехагель

В суботу в Європі відбулися перші стикові матчі відбірного циклу ЧС-2010. У одному з них збірна України зіграла в Афінах внічию проти збірної Греції - 0:0. Вашій увазі післяматчева прес-конференція головного тренера збірної Греції Отто Рехагеля:

- Результат залишає нам всі шанси на те, щоб вирішити завдання виходу у фінальну частину чемпіонату світу. Всі ви бачили, що ми забили гол, але, на жаль, його не зарахували. Але у нас сьогодні був дуже хороший суперник - ми про це знали до матчу, а гра це тільки підтвердила. Особливо добре виглядав Тимощук. В цілому ж українці дуже добре проявляли себе в контратаках. Що стосується Карагуніса і Кацураніса, то я дуже задоволений їх грою в центрі.

- Чи не здається вам, що у складі збірної Греції сьогодні було багато захисників і замало півзахисників креативного плану? Адже боротьбу в центрі поля було по суті програно вашою командою.

- У збірної України в центрі півзахисту теж були два гравці.

- Можливо, вашій команді треба було зіграти сьогодні в атакуючий футбол?

- Ми намагалися грати в атакуючий футбол. Але нам протистояв сильний суперник, який добре діяв в контргрі. З цієї причини ми не змогли повною мірою реалізувати те, що замислювали.

- Що потрібно поміняти в грі збірної Греції, щоб перемогти збірну України в матчі-відповіді?

- Для початку необхідного врахувати можливі травми, кадрові втрати і інші непередбачені обставини. Але, думаю, у будь-якому випадку, ми зможемо з цими труднощами впоратися. Я не можу сказати, як складеться гра у відповідь, але ми, звичайно ж, постараємося забити гол.

- Щоб успішніше протистояти збірній України, можливо, необхідно було відчутніше наситити центр поля, використовуючи там не два, а трьох гравців?

- Річ у тому, що, як ви бачили, збірна України грала в два нападаючих, і тому нам необхідно було використовувати таку побудову гри, яка б дозволяла максимально ефективно і мобільно йти в оборону у випадках, коли суперник перехоплював м"яч.

За матеріалами Динамо Киев от Шурика

Зараз ви читаєте новину «"Українці добре зіграли на контратаках" - Рехагель». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути