середа, 21 квітня 2010 08:42

Збірна України розгромила Голландію на ЧС з хокею

Збірна України розгромила Голландію на ЧС з хокею

Сьогодні, 20 квітня, національна збірна України провела в голландському Тілбурзі свій другий матч на чемпіонаті світу в першому дивізіоні. Українці впевнено обіграли господарів турніру з рахунком 9:2.

Підопічні Михайла Захарова в порівнянні з матчем проти Литви не так яскраво діяли в атаці, проте щільніше зіграли в обороні.

Українці відкрили рахунок вже на кінець третьої хвилини матчу: з передачі Олега Благого, який представляє гродненський "Німан", першу шайбу на турнірі закинув нападаючий київського "Сокола" Олександр Матвійчук.

Ще до перерви Україна збільшила розрив у рахунку до 3:0. Спочатку відзначився форвард челябінського "Трактора" Костянтин Касянчук, якому асистували киянин Денис Ісаєнко і форвард "Лади" Андрій Міхнов.

Через дві хвилини нагадав про себе центрфорвард гродненського "Німана" Артем Бондарєв. Результативні передачі на свій рахунок записали одноклубник автора точного кидка Олег Благой і Дмитро Німенко з київського "Сокола".

У другому періоді підопічні Захарова організували чотири шайби. Ніжегородець Вадим Шахрайчук і представник тольяттинської "Лади" Андрій Міхнов допомогли Костянтину Касянчуку оформити дубль.

Після цього капітан збірної Вадим Шахрайчук пробив кіпера господарів турніру з середньої дистанції. Очко за результативну передачу записав на свій рахунок Костянтин Касянчук.

Через кілька хвилин відзначилися представники України в КХЛ: Вадим Шахрайчук з передачі Костянтин Касянчук і Андрія Міхнова провів свою другу шайбу в матчі.

Під завісу періоду Голландія реалізувала чисельну перевагу, проте українці відповіли сьомою закинутою шайбою: захисник "Сокола" Денис Ісаєнко в меншості завершив комбінацію за участю форварда мінської "Юності" Олександра Матерухіна і нападаючого мінського "Динамо" Олега Шафаренка.

У третьому періоді українці провели ще дві шайби. Спочатку дубль оформив Артем Бондарєв. Йому асистували захисник "Юності" Артем Остроушко і молодий нападаючий "Сокола" Дмитро Німенко.

21-річний Німенко з передачі Дениса Ісаєнка закинув дев"яту шайбу збірної України. Між результативними атаками українців голландці зуміли провести свою другу шайбу.

Голландія - Україна 2:9 (0:3, 1:4, 1:2)

Кидки: 23 - 48

Штраф: 26 - 24

Інші матчі:

Австрія - Литва 6:2

Японія - Сербія 5:0

Нагадаємо, у понеділок, 19 квітня, в голландському Тілбурзі розпочався чемпіонат світу з хокею в першому дивізіоні. Збірна України у своєму стартовому матчі обіграла Литву з рахунком 12:5.

За матеріалами Korrespondent.net

Зараз ви читаєте новину «Збірна України розгромила Голландію на ЧС з хокею». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути