субота, 10 квітня 2010 11:04

Хокейна збірна України розгромила Польщу у товариському матчі

Хокейна збірна України розгромила Польщу у товариському матчі

У контрольному поєдинку збірна України, що проводить підготовку до чемпіонату світу в першому дивізіоні, без проблем розібралася з командою Польщі - 5:1.

Сьогодні на льоду броварського "Терміналу" команди зіграють другий матч.

Поєдинок очікувався з більшим нетерпінням, не тільки тому, що збірна вдома грає дуже рідко: по-перше, поєдинок з Польщею став дебютний для Михайла Захарова на посту головного тренера збірної. По-друге, багато гравців, "залізні" кандидати у головну команду країни, ще жодного разу в нинішньому сезоні не приїжджали в табір синьо-жовтої дружини. Ну а по-третє, всім було цікаво побачити в дії ігрову модель Захарова, втілену в хокейних реаліях України.

Очікування виправдали себе: уже в першому періоді шайба тричі побувала у воротах. Дуже сподобалося те, як Україна розігрувала більшість. Якщо ми продовжимо в тому ж дусі в Тілбурзі, то повернемося додому переможцями.

Загалом, дебют вдався Захарову по повній програмі. У всякому разі, йому вдалося те, що не вдалося його попередникам - потішити вболівальників яскравою грою і гольовою феєрією в товариському матчі напередодні від"їзду на чемпіонат світу.

Україна - Польща 5:1 (2:1, 2:0, 1:0)

Шайби: 12:53 Матерухін (Шафаренко, Побєдоносцев - більш) - 1:0; 14:37 Лашкевич (Джевіцкі, Пасіут) - 1:1; 19:02 Побєдоносцев (Толкунов - більш) - 2:1; 29:50 Шахрайчук (Ан. Міхнов, О. Тимченко) - 3:1; 31:02 О. Тимченко - 4:1; 43:51 Климентьєв (Варламов) - 5:1

Воротарі: Симчук - Косовський (29:20 - Одробни)

Штраф: 6 - 10

За матеріалами Турнір, Іsport.ua

Зараз ви читаєте новину «Хокейна збірна України розгромила Польщу у товариському матчі». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути