вівторок, 30 березня 2010 08:33

Захаров штрафуватиме хокеїстів за читання газети

Захаров штрафуватиме хокеїстів за читання газети

Головний тренер хокейних збірних Білорусі та України, а також мінського клубу "Юність" Михайло Захаров ввів штраф для гравців "Юності" за читання білоруської спортивної газети "Прессбол". Про це повідомляє портал "Хартія-97" з посиланням на саму газету "Прессбол". Сума штрафу, встановленого Захаровим, складає 300 доларів.

Чи стосується штраф тільки хокеїстів "Юності", або він також поширюється на гравців збірних Білорусі та України, не уточнюється.

Про те, що за читання "Прессбол" гравців будуть штрафувати, Захаров оголосив у роздягальні "Юності", побачивши, що хокеїсти переглядають це видання.

Раніше Захаров заявив, що голова спортивного товариства "Динамо" Юрій Бородич і головний редактор "Прессбол" Володимир Бережков організували кампанію, метою якої є усунення Захарова від роботи в національній команді.

"Юність" вийшла у фінал плей-офф чемпіонату Білорусі, де мінському клубу протистоїть солігорський "Шахтар". Рахунок в серії до чотирьох перемог - 2:2.

Що стосується Захарова, то його майбутнє на посаді головного тренера білоруської збірної знаходиться під питанням. На початку квітня стане ясно, чи довірять Захарову керувати національною командою на чемпіонаті світу.

За матеріалами Лента

Зараз ви читаєте новину «Захаров штрафуватиме хокеїстів за читання газети». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути