субота, 13 жовтня 2012 00:06

"Збірна України провалила гру на флангах" - Нагорняк

"Збірна України провалила гру на флангах" - Нагорняк
Нагорняк: "Чорногорію тепер необхідно обігрувати". Фото: fanat.ua

Екс-півзахисник збірної України і футбольний експерт Сергій Нагорняк прокоментував для Gazeta.ua результат поєдинку синьо-жовтих проти команди Молдови.

"Дорікнути хлопців немає в чому, на полі все викладалися до фінального свистка. Але результат на табло. І він однозначно поганий. Для того, щоб боротися за вихід з групи, потрібна перемога. Тим більше, над суперником такого рівня. Але сьогодні був не день збірної України, яка була на голову сильнішою за молдаван, адже ті грали як глухонімі, постійно відбиваючи м'яч куди подалі. Але не реалізувала багато моментів, де просто зобов'язана була забивати. Тим самим ускладнила собі життя", - говорить Сергій.

Відсутність на грі Олега Блохіна не позначилася на діях команди, вважає експерт.

"Він, безумовно, класний мотиватор, але по ходу матчу я не помітив, що хтось не до кінця налаштувався. Гра була, фактично, в одні ворота. Інша справа, що у збірної України відверто не пішла флангова гра, до навісів і прострілів у штрафний молдавани досить швидко пристосувалися. Лише після виходу Девіча з Мілевським команда почала комбінувати, дії в атаці стали гострішими і переросли в небезпечні моменти", - зазначив він.

"Часу ще багато, так само як і можливостей все виправити. Для початку необхідно обігравати в наступному матчі Чорногорію. Після нічиї в Кишиневі це обов'язкова програма", - резюмував Сегре Нагорняк.

Нагадаємо, збірна України на виїзді зіграла внічию з Молдовою в рамках відбору на ЧС-2014.

Зараз ви читаєте новину «"Збірна України провалила гру на флангах" - Нагорняк». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

6

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути