четвер, 16 червня 2016 21:49

Збірна України програла другий матч поспіль на Євро-2016

Збірна України програла другий матч поспіль на Євро-2016
Фото: bifc.ru

Збірна України програла другий матчі на чемпіонаті Європи. Цього разу українці поступилися аутсайдеру групи збірній Північної Ірландії.

У першому таймі українці не створили жодного моменту. Не мали жодного небезпечного штрафного, не подали жодного кутового. Кілька ударів були заблоковані захисниками Північної Ірландії. Натомість підопічні Майкла О'Ніла ледь не забили після кутового. М'яч просвистів у сантиметрах від штанги. Ще одну небезпеку ліквідував Євген Хачеріді, перервавши гострий простріл суперника. Загалом у першому таймі гостріше діяли саме ірландці. Таку нікчемну гру наша збірна не показувала давно. Можна пригадати лише відбірний матч на виїзді із Білоруссю.

Чому Україна програла Північній Ірландії?

У другому таймі українці відразу пропустили. Відзначився Макколі, який забив головою після подачі штрафного. Хачеріді не встежив за ірландцем.

Українці кинулися відігруватися. Однак жодного 100% моменту не створили. Були лише удари здалеку та кілька спроб пробити головою у виконанні Селезньова і Зінченка. Наприкінці гри голкіпер ірландців потягнув удар Ракицького. Коли йшла 6 додана хвилина суперники забили нам удруге. П'ятов відбив м'яч, але на добиванні кращим був форвард Північної Ірландії. Україна поступилася 0:2 і має лише примарні шанси на продовження боротьби.

Україна - Північна Ірландія 0:2

Голи: Маколі, 49, Макгинн, 90 + 6

Україна: П'ятов - Шевчук, Ракицький, Хачеріді, Федецький - Степаненко, Сидорчук (Гармаш, 76) - Коноплянка, Коваленко (Зінченко, 83), Ярмоленко - Селезньов (Зозуля, 71)

Північна Ірландія: Макговерн - Д. Еванс, Маколі, Кеткарт, Хьюз - Даллас, Норвуд, Девіс, К. Еванс (Макнейр, 90 + 3), Уорд (Макгинн, 69) - Вашингтон (Мадженніс, 84)

Попередження: Селезньов, Сидорчук - Уорд, Даллас, Д. Еванс

Зараз ви читаєте новину «Збірна України програла другий матч поспіль на Євро-2016». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути