вівторок, 19 листопада 2013 11:20

Збірна України потренувалась на "Стад де Франс"
10

Фото: ФОТО: Ірина КОЗЮПА

Національна збірна України провела тренування на полі "Стад де Франс". Перші 15 хвилин були відкрити для ЗМІ. Сьогодні тут пройде матч-відповідь плей-офф чемпіонату світу. Поєдинок у Києві завершився перемогою українців з рахунком 2:0. Голи у ворота збірної Франції забили Роман Зозуля та Андрій Ярмоленко.

Тренуванню передувала прес-конференція за участю Михайла Фоменка. Наш коуч вкотре дав французьким журналістам чітко зрозуміти, що українці дуже хочуть на мундіаль.

"Ми будемо доводити, що кращі. Французи також. Гра покаже, - каже півзахисник Руслан Ротань. - Ми розуміємо, що у нас є дві втрати, але у Кучера та Федецького буде рівноцінна заміна. Матч у Парижі буде удвічі важчим, ніж у Києві. Як ми відновилися? Гра покаже. Все йде за планом. Нам не вперше грати у такому режимі. Тактика? Це питання до тренера. Грати на нічию? Нам не варто взагалі про таке думати. Це вирішальний матч. Нам потрібно грати на перемогу."

"Стад де Франс" вміщує 80 тисяч глядачів. Місцеві кажуть, що на матчі буде аншлаг. Вчора на сидіннях вже були розкладені прапори Франції. Окрім футболу на арені проводять концерти, матчі з регбі та лектоатлетичні змагання. На "Стад де Франс" збірна Франції стала чемпіоном світу у фіналі перемігши бразильців.

Нагадаємо, матч Франція — Україна пройде сьогодні у Парижі о 22:00 за київським часом.

Зараз ви читаєте новину «Збірна України потренувалась на "Стад де Франс"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути