вівторок, 10 жовтня 2017 00:43

Збірна України не зіграє на Кубку світу у Росії
12

Фото: reuters.com

Збірна України програла Хорватії і знову не потрапила на Кубок світу. Матч на "Олімпійському" завершився з рахунком 2:0 на користь суперника.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Збірна Хорватії показала, як готується до матчу з Україною

На 2 хв. хорвати кинулися в атаку, але Ракицький випередив Манджукича. Гості подали два кутових поспіль, але до удару справа не дійшла.

Наступні 5 хв. на полі точилася позиційна боротьба, без загроз для воріт. На 11 хв. небезпечно бив Марлос, але захисники заблокували удар. Наступні 5 хв. хорвати катали м'яч. Цей розіграш закінчився ударом Віди - вище воріт. На 22 хв. Коноплянка добре подавав, але нікому було замкнути. Ще через хвилину потужно пробив Ракицький - Субашич випустив м'яч, але той прокотився повз ворота. На 31 хв. дуже сильно бив Степаненко, але і його удару забракло влучності.

На 32 хв. Україна втратила найкращу можливість. Караваєв пройшов по флангу, віддав Ярмоленку, той навісив, а Коноплянка бив головою в нижній кут. М'яч розминувся з воротами хорватів в лічених сантиметрах. Україна перехопила ініціативу. На 35 хв. Степаненко повторив попутку, але знову на висоті був воротар Субашич.

У наступні 5 хв. йшла гра на зустрічних курсах. А ще через пару хвилин суперник затис нашу збірну.

Другий там почався сумбурно з численних помилок обох команд. На 55 хв. небезпечно прострілював Модріч - Ракицький був уважний. За кілька миттєвостей небезпечно проривався Крамаріч - Хачеріді відтіснив його від м'яча.

На 62 хв. Модріч після затяжної атаки навісив у центр штрафного, а Крамаріч точно поклав м'яч в кут. Хорвати освоїлися остаточно і ще за хвилину небезпечно бив Бадель. Повз ворота.

Шевченко випустив на поле двох свіжих гравців - Сидорчука та Коваленка, які замінили Ротаня й Гармаша.

Втім заміни вже були ні до чого. Ракитич відкрився в нашому штрафному, прострілив на Крамарича, і той подвоїв рахунок, 0:2.

На 72 хв. гостро прострілив Коноплянка, але Ярмоленко не влучив по м'ячу. Квінтесенція сьогоднішньої гри.

Хорвати почали показувати клас, а Україна виконувала роль хлопчиків на побігеньках за м'ячем.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Перша поразка Шевченка: як збірна України грала з Хорватією у Загребі

Україна: П'ятов - Караваєв, Хачеріді, Ракицький, Матвієнко - Степаненко, Ротань-к (Сидорчук, 67) Марлос (Бесєдін, 78), Коноплянка - Гармаш (Коваленко, 64), Ярмоленко.

Хорватія: Субашич - Віда, Митрович, Ловрен, Врсалько (Піварич, 85) - Бадель, Ракитич - Крамарич (Пашалич, 90), Модрич-к, Перішич - Манджукич (Рог, 90).

Попередження: Степаненко, Ротань

Голи: Крамарич, 62, 70

У паралельних матчах групи Ісландія перемогла Косово 2:0, а Фінляндія зіграла внічию з Туреччиною 2:2. Переможцем групи стала Ісландія, 22 очки. Команда вийшла до фінальної частини Кубку світу-2018. Хорвати здобули 20 пунктів і гратимуть матчі плей-оф. Україна фінішувала на третьому місці - 17 очок.

Зараз ви читаєте новину «Збірна України не зіграє на Кубку світу у Росії». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути