пʼятниця, 09 жовтня 2020 20:42

Збірна України на очах Луческу перемогла Румунію

Збірна України на очах Луческу перемогла Румунію
Георгій Цітаїшвілі став героєм матчу. Фото: УАФ

У 8 турі відбору до молодіжного Євро-2021 збірна України перемогла одноліток із Румунії -1:0.

Гра пройшла у не високому темпі, в середині поля із великою кількістю браку. Кожна із команд в першу чергу думала про оборону власних воріт, уникаючи ризику.

Погана якість газону на "Оболоні Арені" майже нівелювала можливість грати в конструктивний футбол. Команди збилися на стандартні положення та індивідуальну майстерність гравців. Кожен із суперників мав свої напівмоменти..

Вирішальним у матчі став вихід на заміну у другому таймі Георгія Цікаїшвілі. Вінгер "Динамо" завдяки власним індивідуальним діям раз за разом залишав суперників за спиною, збирав фоли на собі та загострював біля воріт суперника. За 10 хвилин до завершення гри Гія "намалював" пенальті, яке бездоганно виконав Сергій Булеца.

Команди збилися на стандартні положення та індивідуальну майстерність гравців. Кожен із суперників мав свої напівмоменти

Підопічні ексфорварда "Челсі" Адріана Муту кинулися рятувати гру, яка котилася до нульової нічиї. В одному з епізодів голкіпера "Ворскли" Дмитра Різника врятувала стійка.

Підопічні Руслана Ротаня змогли взяти реванш у збірної Румунії за розгромну поразку 3:0 у першому колі та зберегли теоретичні шанси на вихід із групи. Тепер українцям потрібно сподіватися, що румуни не виграють жоден із двох матчів та самим перемагати у матчах що залишилися. Тоді "молодіжка" зможе стати 2 в групі та зіграти у стикових матчах за вихід на Євро.

На матчі був присутній наставник "Динамо" Мірча Луческу, який спостерігав за грою своїх підопічних - Дениса Попов, Олександра Сироти та Гії Цітаїшвілі. Новачок киян Тудор Белуце просидів весь матч на лаві запасних румунської "молодіжки".

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Троє гравців молодіжної збірної України захворіли на коронавірус


Після 8 турів відбору до молодіжного Євро-2021 у групі Н збірна України набрала 10 очок та має одну гру в запасі. Лідирують Данія та Румунія, які мають 22 та 16 очок відповідно.

Зараз ви читаєте новину «Збірна України на очах Луческу перемогла Румунію». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути