Ексклюзиви
четвер, 08 жовтня 2020 21:00

Що потрібно знати про румунського новачка "Динамо"

Що потрібно знати про румунського новачка "Динамо"
Тудор Белуце був виступати за "Динамо" на правах оренди. Фото. Інстаграм Тудора Белуце

Київське "Динамо" посилило власний склад румунським півзахисником 21-річним Тодором Белуце. Що потрібно знати про новачка команди Мірчі Луческу?

Белуце має себе проявити в Києві. "Динамо" орендувало гравця в англійського "Брайтона" із опцією викупу. Белуце проведе в Україні один сезон, після чого кияни зможуть викупити всі права на нього, або відмовитися від подальшої співпраці.

Гравець на перспективу. Белуце не здатен відразу посилити "Динамо". Його підписали для підміни капітана команди Сергія Сидорчука. В англійському "Брайтоні" румун грав тільки за молодіжну команду. Майже всю другу частину минулого сезону пропустив, бо виступав в оренді за нідерландський "Тен Хаг". Чемпіонат Нідерладів так і не був дограний через пандемію коронавірусу. Ігровий тонус новачка "Динамо" зараз вкрай малий. Він також не проходив підготовку до сезону з киянами. Потрібен час, щоб адаптувати Белуце. Їх

Був одним із найбільших талантів румунського футболу. На юнацькому рівні видавав великі аванси. Не дарма у 2018 році "Брайтон" Заплатив за 19-річного гравця 2.9 млн євро. Але в дорослому футболі так себе поки і не знайшов.

Був одним з найбільших талантів румунського футболу

Підписаний за протекцією Луческу. Наставник "Динамо" хотів бачити Белуце у своїх команди, коли ще працював тренером "Зеніта", але тоді перехід не відбувся. Гравець обрав варіант із Англію. Зараз Луческу хоче попрацювати із Белуце вже в Києві.

Здатен зіграти на декількох позиціях. Основним місце на поля для Тудора є позиція опорника, але без проблем може діяти також в центрі оборони.
Плюси та мінуси. Має хороші фізичні дані від природи. Сильний у верхових та силових єдиноборствах. Має хороший перший пас. З мінусів – не дуже технічний та швидкий.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Динамо" не змогло підписати Лукаку

Тудор Белуце став третім новачком "Динамо" під час трансферного вікна. Крім того, київську команду посилив захисник Володимир Костевич та півзахисник Клейтон.

Зараз ви читаєте новину «Що потрібно знати про румунського новачка "Динамо"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути