Ексклюзиви
вівторок, 10 вересня 2013 23:50

Збірна України зіграла внічию з Англією

Збірна України зіграла внічию з Англією
Олександр Кучер вивів збірну України на матч з Англією з капітанською пов'язкою ФОТО: eurosport.ru

Національна збірна України зіграла внічию з командою Англії у матчі кваліфікації на ЧС-2014. Результат гри, який пройшов у вівторок на "Олімпійському" - 0:0.

Обидві команди мали нагоди, щоб відзначитися. У господарів найкращі гольові моменти на рахунку Євгена Коноплянки, Романа Зозулі та Артема Федецького. Збірну України з капітанською пов'язкою на гру вивів Олександр Кучер. Наставник "синьо-жовтих" залишив у запасі Анатолія Тимощука, Ярослава Ракицького та Марко Девича. Натомість з перших хвилин вийшли Олег Гусєв, Роман Зозуля та Тарас Степаненко.

У паралельному матчі збірна Польщі перемогла на виїзді Сан-Марино - 5:1. Після цього туру Англія залишилась лідером групи Н. У "трьох левів" 16 очок. Україна та Чорногорія мають по 15 очок. В активі поляків 13 пунктів.

У жовтні команди зіграють ще по два матчі. Українці проведуть поєдинки проти Польщі вдома та Сан-Марино на виїзді. Англія протистоятиме полякам та чорногорцям.

Кваліфікація ЧС-2014

Європа

Україна - Англія 0:0 (0:0, 0:0)

Україна - П'ятов, В. Шевчук, Кучер, Федецький, Хачеріді, Степаненко, Едмар, Коноплянка, Гусєв (Безус, 68), Ярмоленко (Хомченовський, 90), Зозуля (Селезньов, 90).

Англія - Джо Харт, Вокер, Джагелка, Кейхілл, Е. Коул, Джеррард, Лемпард, Волкотт (Клеверлі, 87), Вілшер (Ешлі Янг, 68), Мілнер, Ламберт.

Попередження: Кучер (61), Вокер (70).

Зараз ви читаєте новину «Збірна України зіграла внічию з Англією». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

40

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути