субота, 18 лютого 2012 15:23

Збірна Туреччини може стати суперником команди Блохіна

Збірна Туреччини може стати суперником команди Блохіна

Стали відомі деякі деталі заключного етапу підготовки збірної України до Євро-2012. Як уже повідомлялося, він пройде в Австрії, а до цього футболісти проведуть втягуючий збір у Туреччині, куди наставники дозволять їм взяти сім'ї.

В Австрії збірна України зіграє три контрольних поєдинки. Про два з них можна говорити зі стовідсотковою гарантією, адже між федераціями вже підписані відповідні контракти. Так, 28 травня підопічні Олега Блохіна зустрінуться з командою Естонії (матч повинен відбутися в австрійському місті Куфштайн, початок - о 20.00 за місцевим часом), а 1 червня в Інсбруку поміряються силами зі збірною Австрії (20.30).

Ще один поєдинок запланований на 5 червня. Певний час у якості суперника в ньому фігурувала команда Норвегії. Але в підсумку, за інформацією сайту Динамомания, сторони домовилися зіграти пізніше в Україні. А австрійський збір команда Олега Блохіна завершить, швидше за все, спарингом зі збірною Туреччини, який має відбутися в німецькому Аугсбурзі (20.00) - переговори про це вийшли на фінішну пряму.

Після цього підопічні Олега Блохіна вирушать до Києва, де 11 червня проведуть свій перший матч групового турніру Євро-2012 зі збірною Швеції.

Зараз ви читаєте новину «Збірна Туреччини може стати суперником команди Блохіна». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути