четвер, 09 лютого 2012 15:34

Блохін збере збірну 27 лютого

Блохін збере збірну 27 лютого

На лютневий збір національної команди України відведено всього кілька днів. Гравці зберуться 27 числа на базі "Динамо" в Конча-Заспі, на наступний день вилетять до Ізраїлю, де 29 лютого проведуть контрольну зустріч з місцевою збірною.

Як пояснив тренер збірної Андрій Баль газеті "Команда", викликати футболістів на більш тривалий строк не дозволяє регламент ФІФА. Будуть і зміни.

"Швидше за все, в матчі з Ізраїлем ми не зможемо розраховувати на деяких гравців, - сказав Андрій Михайлович. - Деякі травмовані, а дехто ще не втягнувся в тренувальний процес".

Баль не назвав прізвищ, хоча відомо, що курс реабілітації після перенесених травм продовжує захисник "Шахтаря" Дмитро Чигринський, не працює з основною групою форвард "Динамо" Андрій Шевченко, тільки почали входити в сезон партнери капітана по клубу Тарас Михалик та Олег Гусєв.

Нездужання переніс і нападник Артем Мілевський. У нього була підозра на гастрит, але після консультацій з лікарем киянин вже в строю і з подвоєною енергією готується до чемпіонату країни, який стартує 2 березня.

Зараз ви читаєте новину «Блохін збере збірну 27 лютого». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути