Ексклюзиви
вівторок, 08 вересня 2015 16:31

Збірна Словаччини гуляла біля замку перед матчем з Україною
11

Фото: Ірина Козюпа

Національна збірна Словаччини сьогодні зранку гуляла парком біля Будатинського замку. Він знаходиться в місті Жиліна і зовсім неподалік від стадіону "Під Дубнем". Футболісти були одягнені у спортивні костюми. Першим на чолі колони йшов наставник національної команди Ян Козак. Мав задумливий вигляд.

Далі по двоє і по троє йшли гравці. Більшість часу команда гуляла мовчки. Кілька футболістів говорили по мобільних. Команду супроводжували троє охоронців. Хлопці спортивної зовнішності були одягнені у цивільне.

Словаки, які вийшли на пробіжку чи вигулювали собак у парку, до футболістів не підходили. Лише робили фото на мобільний.

Мабуть, Козак вивіз команду на прогулянку, щоб психологічно розвантажити своїх підопічних перед важливим матчем з Україною. У парку дуже спокійно і затишно (тренер, напевне, не очікував побачити там делегацію українських журналістів). Є чимало багаторічних дерев і мальовничі пейзажі, зокрема місце злиття річок Ваг і Кісуца. Сам замок зараз на реконструкції.

Нагадаємо, матч Словаччина — Україна пройде сьогодні у Жиліні. Стартовий свисток Мартіна Аткінсона прозвучить о 21:45 за київським часом. Наш сайт вестиме текстову онлайн трансляцію зустрічі.

Зараз ви читаєте новину «Збірна Словаччини гуляла біля замку перед матчем з Україною». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути