Ексклюзиви
субота, 26 травня 2012 10:39

Збірна Росії зіграла внічию з Уругваєм
5

Фото: sports.ru

Збірна Росії з футболу зіграла внічию з Уругваєм 1:1 у товариському матчі, що відбувся ввечері 25 травня на стадіоні "Локомотив" у Москві.

Обидва голи в матчі були забиті на самому початку другого тайму. На 48-й хвилині Луїс Суарес наніс точний удар по воротах В'ячеслава Малафєєва, а через хвилину Олександр Кержаков зрівняв рахунок.

На 66-й і 72-й хвилинах матчу Марат Ізмайлов і Кержаков забили ще два голи у ворота уругвайців, однак вони були скасовані через офсайди.

До початку чемпіонату Європи з футболу збірна Росії проведе ще два товариських матчі. 29 травня в швейцарському Ньоні росіяни зіграють з Литвою, а 1 червня зустрінуться зі збірною Італії, повідомляє "Лента".

Росія - Уругвай 1:1 (0:0, 1:1)

Голи: 0:1 - Суарес (48), 1:1 - Кержаков (49).

Росія: Малафєєв, Анюков, О. Березуцький (Шаронов, 46), Ігнашевич, Жирков (Д. Комбаров, 69), Ізмайлов (Кокорін, 77), Денисов, Широков, Зирянов (Глушаков, 77), Аршавін, Погребняк (Кержаков, 46).

Уругвай: Муслера, М. Перейра, Лугано, М. Касерес, А.Перейра (Рамірес, 78), Аревало, Перес (Гаргано, 78), Годін, Форлан, Суарес, Кавані.

Попередження: М. Касерес (50).

Зараз ви читаєте новину «Збірна Росії зіграла внічию з Уругваєм». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

2

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути