четвер, 24 травня 2012 11:33

Захисник збірної Росії пропустить Євро-2012 через харчове отруєння

Захисник збірної Росії пропустить Євро-2012 через харчове отруєння
Роман Шишкін пропустив два тренування збірної Росії ФОТО: sovsport.ru

Головний тренер збірної Росії з футболу Дік Адвокат заявив, що захисник національної команди Роман Шишкін не зіграє на чемпіонаті Європи 2012 року. Причиною стало важке харчове отруєння, через яке футболіст московського "Локомотива" пропустив два тренування збірної Росії. Про це повідомляє сайт видання "Советский спорт".

Дік Адвокат розповів, що через хворобу Шишкін втратив вагу, а також, що прогноз лікарів на швидке одужання футболіста був негативним. Наставник збірної заявив, що подальшим лікуванням Шишкіна займеться медичний штаб "Локомотива".

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Адвокат назвав попередній склад збірної Росії на Євро-2012

У розширений склад збірної Росії на Євро-2012 потрапило 26 осіб. Раніше через травми розташування національної команди залишив захисник московського ЦСКА Василь Березуцький. Дік Адвокат розповів, що назве остаточний склад команди на чемпіонат Європи відразу після товариської гри з Уругваєм, яка відбудеться 25 травня на столичному стадіоні "Локомотив".

У рамках підготовки до Євро-2012 збірна Росії проведе ще два товариських матчі в Швейцарії. 29 травня збірна Росії зіграє з командою Литви, а 1 червня - зі збірною Італії.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Повинні вийти Польща та Росія"

На європейській першості на груповому етапі підопічні Діка Адвоката зіграють з Чехією (8 червня), Польщею (12 червня) і Грецією (16 червня).

Зараз ви читаєте новину «Захисник збірної Росії пропустить Євро-2012 через харчове отруєння». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути